Joy Aromaterapi Karışım Yağı

Joy Aromaterapi Karışım Yağı

BUHURDANLIK: Uçucu yağların buhurdanlıktaki suya damlatılması ve mum ısısıyla buharlaşması esasına dayanır. Ortam kokusu, stres, uykusuzluk, hava temizleyici, moral..gibi pek çok etkisi vardır.

Buhurdanlık

Citrus yağları solar pleksus çakrayı destekleyerek enerji merkezinin blokajlardan kurtulmasına, dolayısıyla kendimize güven, kişisel koruma, kişisel güç ve içsel huzurun sağlanmasına yardım eder.

Organik Portakal yağı(Citrus sinensis): Neşelendirici, canlandırıcı, zihinsel ve fiziksel boyutta dengeleyicidir. Detoksifikasyon özelliğiyle soğuk mevsimlerde hastalıklardan korunmaya yardımcı olur.

Greyfurt yağı(Citrus paradisii):Stres ve depresyona karşı etkilidir. Canlandırır, neşelendirir, duyguları dengeler, sinirleri yatıştırır. Havayı tazeler.

Organik Limon yağı(Citrus limon): Ruhsal anlamda dengeleyici, aktive edici, konsantrasyon artırıcıdır. Havayı temizler, miktopları öldürür. Soğuk mevsşmlerde hastalıklardan korunmaya yardımcı olur.

Organik Lime yağı(Citrus aurentifolia): Havayı tazeler, zihni canlandırır, yaşama sevinci verir.

Kullanımı:

1-Bileğinizin iç kısmına 1 damla damlatıp günlük parfüm olarak kullanabilirsiniz.

2-Aroma lambanıza 3-4 damla damlatarak odanızı kokulandırabilirsiniz.

Aroma terapi yağı

Uyarı

Çocuklardan uzak tutunuz. Göz ve cilde direkt temasından sakınınız. Karanlık ve serin bir ortamda saklayınız.

Joy Aromaterapi Karışım Yağı için https://www.terradogalyasam.com/4lu-set-relax-joy-focus-ve-bereket-ucucu-yag-karisimlari bağlantısını inceleyebilirsiniz.

 

Bir önceki içeriğimize https://www.terradogalyasam.com/blog/icerik/her-gun-sagligimizi-tehdit-eden-kimyasallar-nelerdir bağlantısından ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: aromaterapi
Mart 10, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR