Lavanta&Nane Koklama Tüpü

Lavanta&Nane Koklama Tüpü

Aromaterapi koklama tüpü nedir? -1

Uçucu yağların şifasını her yere taşıyabilmeyi sağlayan cep boyutunda bir aparattır. Kişiye özel bir kullanımı olduğundan etraftaki diğer insanlar kokuyu hissetmez.

Baş ağrısı,

günümüzde en yaygın sağlık problemlerinden biri olan baş ağrısı, pek çok nedenden kaynaklanabiliyor. Ancak hemen elimizin altında bulunan ağrı kesiciler pek masum sayılmazlar. Lavanta ve nane gibi uçucu yağlar ise, semptomları değil, problemin temelini ortadan kaldırdığı için ağrı kesicilere karşı doğal bir alternatiftir. Ayrıca karaciğer ve böbreklere de zarar vermez

Kullanımı: Koklama tüpünün kapağını açınız. İhtiyaç halinde burnunuza yaklaştırıp derinlemesine içinize çekiniz.

 

İçindekiler:

Organik Lavanta yağı (Lavandula angustifolia) Yatıştırıcı özelliğiyle gerilimi azaltarak stres kaynaklı baş ağrısını giderir. Serotonin seviyesini dengeleyerek olası migren ataklarını minimize eder. Uyumaya yardımcı olur. Depresyonu önler.

Organik Nane Yağı (Mentha piperita) Antibakteriyel, antiviral, antifungaldir. Hücre yenileyicidir, kan dolaşımını hızlandırır. Ruhsal alanda aydınlatıcı ve tazeleyicidir. Sakinleştirici etkisiyle baş ağrısı ve migrene karşı etkilidir.

 

Bir önceki içeriğimize https://www.terradogalyasam.com/blog/icerik/super-besin-spirulina bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Lavanta&Nane Koklama Tüpü
Nisan 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR