Okaliptüs&Tea Tree Koklama tüpü

Okaliptüs&Tea Tree Koklama tüpü

Aromaterapi koklama tüpü nedir? -2

Uçucu yağların şifasını  her yere taşıyabilmeyi sağlayan cep boyutunda bir aparattır. Kişiye özel bir kullanımı olduğundan etraftaki diğer insanlar kokuyu hissetmez.

Sinüs tıkanıklığı,

nefes almayı, kimi zaman uyumayı bile zorlaştırarak hayatımızı olumsuz etkileyebiliyor. Gözlerin arka bölümünde ağrı, burun akıntısı ve öksürükle seyreden bir dizi rahatsızlğı da beraberinde getiriyor. Okaliptus&tea tree (çay ağacı) koklama tüpü sinüs problemleri yanı sıra şifalı içeriğiyle daha pek çok fayda sağlar.

Kullanımı: Koklama tüpünün kapağını açınız. İhtiyaç halinde burnunuza yaklaştırıp derinlemesine içinize çekiniz.

İçindekiler:

Organik Okaliptüs yağı (Eucalyptus globulus) Yoğun kafurumsu mentol aromasına sahiptir. Solunum yollarının açılmasını sağlayarak özellikle kış aylarında hastalıklardan korunmaya yardımcı olur. Yorgun bedene enerji verir.  Zihni uyarır, konsantrasyonu artırır. Keder ve üzüntüyü yatıştırarak duyguların denglenmesine yardımcı olur.

Organik Çay Ağacı yağı (Melaleuca alternifolia) Anavatanı Avustralya olan bu yağ,  Aborjinlerin şifa kaynağıdır. Güçlü antibakteriyel, antiviral, antifungaldir. Öksürük, bronşit, nezle, boğaz ağrısı gibi rahatsızlıklardan korur, tıkanan sinüslerin boşaltılmasına ve baş ağrısının giderilmesine yardım eder.

Bir önceki içeriğimize https://www.terradogalyasam.com/blog/icerik/lavanta-nane-koklama-tupu bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Etiketler: koklama tüpü
Mayıs 06, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR